Често задавани въпроси (FAQ)

?
Налични ли са бижутата предлагани в online магазина?

 Всички сребърни бижута на сайта ни са налични и могат да бъдат поръчани по е mail или по телефона. Каталогът ни е значително по-голям, но тъй като предлагаме ръчно изработени авторски бижута, не бихме могли да предложим всички модели online. Ако искате да изберете по-специално бижу и предпочитате по-голяма възможност за избор, посетете нашите магазини в София (адресите са посочени в секция "контакти".  Там предлагаме повече от 5 000 модела авторски бижута, може би сред тях е и Вашето бижу.

?
Какви са условията за доставка?

Вашата поръчка ще бъде доставена с куриер  на адрес или до поискване в рамките на най-много 3 (три) работни дни  за цялата страна.

Ако желаете да получите поръчката си по-бързо,моля  обадете се на телефон 088 822 63 40, а ние ще направим всичко  възможно за да отговорим на очакванията Ви.

Ако имате други въпроси , свързани с поръчката , свържете се с нас на горепосочения телефон или по имейл (office@bgsilver.com).

 

?
Има ли гаранция за бижутата, закупени от on line магазина?

  Бижутата, закупени от сайта ни имат гаранция 6 месеца.

Ние знаем колко са важни за Вас любимите Ви бижута и затова  ще направим всичко възможно за да ги поправим, ако неволно сте повредили някои от тях.

* Закупената стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителите. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

 

?
Какъв е материалът, от който са изработени бижутата?

 Бижутата, които предлагаме  са авторски, ръчна изработка. Среброто,  от което са изработени е проба 925 или 950.

 

?
Има ли отстъпка при закупуване на комплект ?

 За поръчка на комплект –  3 или повече артикула  от един  същи модел– ще получите отстъпка от 5%, ако общата им стойност надхвърля 500.00 лв.

 

 

?
В какъв срок се изпълняват поръчките и за колко време се доставят?

 По- голяма част от бижутата в нашия Online магазин са налични. Поръчките на бижута, които не са в наличност или ще се изработват с допълнителни елементи по Ваше желание се изпълняват за 5 до 10 работни дни , а срокът за доставка е 1 работен ден за София и 3 работни дни за страната.

 

?
Може ли да се изработят обици с клипс, вместо с щифт или върбило?

Да, възможно е , но не за всички модели има технологична възможност да бъдат изработени на клипс. Обиците на клипс се правят с изрична поръчка, а цената за преработка е 12.00 до 15.00 лв

?
Как можете да поръчате пръстен?

 Поръчка на пръстен можете да направите, ако знаете предварително размера си. Има много начини за определяне на размера, ако не го знаете, но възможността за грешка при всички тях е много голямa и ние не го препоръчваме на клиентите си.  В нашите магазини в София (адресите са посочени в секция контакти)  ние предлагаме на клиентите възможността да вземат точния размер за пръстен, като услугата е безплатна, а вие ще сте сигурни , че размерът е точен.

* ако все пак не можете да дойдете на място, то относително точен метод за размер на пръста Ви е да си вземете мярка с тънък конец и после да измерите с линийка дължината на конеца. В този случай, отговорността, ако има разминаване в размера е Ваша, но ние ще се постараем да Ви бъдем максимално полезни.

 

?
Връщане на поръчка

 Можете да върнете поръчката, която вече сме Ви доставили, ако:

* по някаква причина тя не отговаря на Вашите очаквания

* ако сте объркали размера

* ако просто не харесвате продукта, след като сте го видели  в действителност

в рамките на 5 (пет) работни дни от датата на доставката.

Продуктът може да бъде върнат само,ако е в добър търговски вид, не е ползван и не е повреден. Това може да стане по куриер на адреса на фирмата, посочен в секция "контакти" или в някой от нашите магазини в София на посочените адреси.

Продуктът може да замените с друг или да Ви върнем парите- моля уточнете подробностите със служител от офиса, на телефона посочен на първа страница в сайта или по имейл.

Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас