Доставка и поръчка

След като направите поръчка на желания от Вас артикул, на страницата ни ще видите възможностите за доставка. За да направите поръчката с доставка на адрес, е необходимо да попълните точните данни на адреса и получателя на пратката. Можете да заявите  доставка на Вашата поръчка и до офис на някоя куриерска фирма - ние работим с Рапидо, Еконт и Спиди, но по Ваш избор може да е и друга спедиторска фирма. В полето "адрес" попълнете името на офиса, до който искате да бъде направена доставката. Не забравяйте да попълните име и телефон за връзка, защото в противен случай куриерите няма да могат да се свържат с Вас. Цената на доставките до офис на Рапидо, Еконт или Спиди за цялата страна  е 6.00лв., с останалите фирми, цената е по ценоразпис на фирмата куриер.

 

Уважаеми клиенти, всички сребърни бижута на сайта ни са налични и могат да бъдат поръчани по е mail или по телефона.

 

Поръчки на пръстени можете да правите, ако знаете предварително размера си. Има много начини за определяне на размера, ако не го знаете, но възможността за грешка при всички тях е много голямa и ние не го препоръчваме на клиентите си. В магазина на фирмата ни (адресът е посочен в секция контакти) можете да направите това , за да сте сигурни , че размерът е точен.

 

Поръчките се изпълняват за 5 до 10 работни дни , а доставката е 2 дни в София и 3 дни за страната.

 

Бижутата, които предлагаме в сайта са авторски, ръчна изработка. Среброто, от което са изработени е проба 925 или 950.

 

Бижутата, закупени от сайта ни имат гаранция 6 месеца.

 

*Внимание! Гаранцията не важи за повреди дължащи се на неправилно или небрежно потребление, както и за щети по повърхностите причинени от издраскване, счупени закопчалки и камъни.